4.1.2013

Finally outside

Pääsin tänään ihan yksin heti aamusta ruokakauppaa. Olipas mukavaa. Oli aikaa ajatella mitä ostaa ja suunnitella samalla viikon tarpeet. Enkä unohtanut mitään.

Sitten vähän ulkoiltiin. Vaikka toi sää onkin aika masentava. Pääasia kuitenkin, että päästiin ulos. Ja toisaalta vaikka on harmaata niin mun ei tarvitse pelätä, että Cocon jalat, kädet tai peppu jäätyy. Jos siis olisi kovat pakkaset, kun se ei vielä niin liiku. Ja toisaalta jos on kauheen topattu ei se liikkuminenkaan onnistu. Nollakeli on siinä mielessä meille ihan mieluinen.

Mutta nyt sit kun, Coco pääsi liikkumaan konttasi se suoraan meidän pihassa olevaan öljylammikkoon. Inhoon autoja, jotka jättää jälkeensä tuollaista jätettä. Tietysti kaikki vaatteet oli ihan pihalla. Käytin doTerran sitruuna aromaattista öljyä ja se tehosi. Poisti kaiken öljyn haalarista. Hanskasta en ihan kaikkea saanut pois. Täytyy toivoa, että pesun auttaisi.

Mun facebook-linkeissä tänne blogiin oli jotain vikaa. Tuli virusvaroituksia. Vaihdoin nyt salasanan. Toivottavasti se auttoi ongelmaan. Niin ja poistin viimeisemmän kirjoituksen varmuuden vuoksi, kun sen jälkeen tämä ongelma ilmeni. Jos joku osaa auttaa, niin mielelläni otan lisäapua vastaan.

Eipäs tässä muuta. Kohta lähdetään käymään mun äidin luona ja sitten meen kavereiden kanssa syömään ja leffaan.

Yksi kuva vielä meiän Uudesta Vuodesta. Leffailta.
Yksi meidän naapuripappa kiikutti lehtiroskikseen läjän naistenlehtiä. Pelastin ne. Nyt riittää lukemista. Tosin mielenkiintoinen kirjakin on kesken :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti