30.1.2013

Random inspirations

Pitkästä aikaa tietokoneen ääressä. Voiko tätäkin kaivata näin kovasti. Toisaalta pieni tauko tekee ihan terää. Pitäisi mennä nukkumaan ja lepäämään. Teenkin sen heti, kun olen jakanut nämä inspiraation lähteet, joihin olen tänään törmännyt.

Inspiraatio 1.
Olen lueskellut näistä viherpirtelöistä jo pitkään. Jokohan vihdoinkin saisin lisättyä ne pysyväksi osaksi ruokavaliotani. Tai ensiksi edes kokeiltua sellaista ;) Lue lisää Hemsley&Hemsleyn pirtelöohjeesta Vogue UK:sta.

 
 
Inspiraatio 2.
Kevään mallistot vilahtelevat joka puolella. Mikään ei ole ilahduttavampaa kuin elegantint ja tyylikkäästi tehdyt iltapuvut ja mekot. Elie Saab osaa tämän homman. Kuva heidän Facebook-sivultaan.


Inspiraatio 3.
Victoria Beckham Elle UK:n kansikuvauksissa. Olen iloisesti yllättynyt Victorian uusimmasta mallistosta. Se on mielestäni edelleen hyvä ja korkeatasoinen.

 


Tässä muutamia asuja hänen kevään ready-to-wear-mallistosta

 
 
 
 
Kuvat: Style.com
 
 
 
Inspiraatio 4.
Keltainen Mini Rodinin takki. Ihana. Saisiko tämän aikuisillekin. Voitais olla Cocon kanssa samikset :)
 
 
 

Olisi paljon monia muitakin inspiraatioita, mutta taitaa olla parasta mennä nukkumaan. Vaikka kutkuttaisi vähän vielä lukeakin. Ehkä sallin sen itselleni. Ollaanhan vielä huominenkin kotosalla leväten.

Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti