10.2.2013

Better pictures

Noi edelliset kuvat oli mun puhelimella napsaistuja. Nyt tulee sitten muutama vähän kivempi kuva. Meillä oli siis yksi päivä aikaa kierrellä Budapestiä. Ei siinä ihan hirveästi kerinnyt. Kävimme St. Stephen's Basilicassa. Katolle kiipeäminen kierreportaita pitkin oli jo itsessään elämys ja ylhäältä avautui huikeat näkymät. Käytiin myös lähellä sijaitsevassa Oopperatalossa. Muuten kierreltiin vähän ostoskatuja ja illalla mentiin syömään. Jokivarren maisemat ovat huikeat. Siis käsittämättömän hienot. Ne piirtyivät sydämeeni. Aah.

Kaksi seuraavaa päivää oli tiivistä doTerra-konferenssia. Opittiin lisää öljyistä ja niiden hyötyvaikutuksista, käyttötavoista ja bisnespuoltakin. Tosi mielenkiintoista. Jos joku haluaa testata niitä, niin multa saa. Ne auttaa niin moneen ja kokonaisvaltaisesti koko kehoon.

Asiasta miljoonanteen, New Yorkin muotiviikot taitavat olla käynnissä taas tältä keväältä. En oo vielä kerinnyt seurata niitä yhtään. Onko joku muu seurannut. Ehkäpä mulla on joitain hetkiä ensi viikolla katsahtaa mitä siellä oli menossa.

Eipä muuta kuin öitä ja mukavaa uutta viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti