1.2.2013

Challenge

Osallistuin doTerran Slim&Sassy- kisaan. Se tarkoittaa sitä, että oon laihdutuskuurilla. Tavoite on tiputtaa 15 kg huhtikuun loppuun mennessä. Nyt tarvitaan kaikki kannustus peliin. En nimittäin oo kauheen pitkäjänteinen näissä jutuissa. Toinen tavoite on oppia syömään kokonaisvaltaisesti kevyemmin ja terveellisemmin.

Antibioottikuuri on toiminut aika hyvin. Vielä täytyy kuitenkin ottaa iisisti ja palautua. Sitten alkaa kuntoilutkin. Kirjoittelen tästä jatkossa lisää ja raportoin teille. Tämän päivän ruokavalio ei ollut vielä kovin onnistunut. Aamupalaksi join doTerran vanilja pirtelön, lounaaksi täysjyvämakaronia ja lihapullia kurkun ja porkkanan kanssa. Välipalaksi mandariini ja kiivi. Iltaruoksi samaa kuin lounaaksi, mutta parsakaalin ja kiivin kanssa. Jos tulee vielä nälkä niin iltapalaksi pirtelö. Huomenna tavoite on syödä paljon enemmän kasviksia ja vielä pienempiä ruoka- annoksia.

Kirppissaldo Akselista oli aika hyvä. Tänään vietiin loput Fidan laatikkoon. Osan säästin joko käyttöön ja seuraava kirppiskertaa varten. Fidassa oli kaikki-50%, joten tuotiin kotiin muutama lelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti