22.2.2013

Hunting a bridal dress

Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Olimme sovittamassa hääpukuja. Kun menin naimisiin, minulta jäi tämä kokonaan kokematta, joten oli kiva päästä mukaan tunnelmaan.

 Oltiin tyttöporukalla, joka koostui lähinnä meidän perheen naisista, liikkeellä. Käytiin ensin muotitalo Tyynelässä, joka sijaitsee Töölössä. Se oli meidän ensimmäinen paikka. Puvut olivat vähän hakusessa, mutta joukosta löytyi muutaman kauniskin. Ei ehkä kuitenkaan sitä mitä Selja etsi. Meidät otettiin ihan hyvin vastaan, vaikka emme olleet varanneet aikaa etukäteen. Suomalainen tylyys kuitenkin paistoi palvelun läpi. Mikä on harmi. En usko, että morsian tuli ihan kuulluksi, vaikka meitä kyllä palveltiin. Erittäin iso plussa ja kiitos siitä, että minulle annettiin lupa kuvata, kun sanoin, että kuvat tulevat blogiini. Muuten olisi ollut kuvauskielto.


Seuraava sovituskohde oli Zazabella. Sekin sijaitsi Töölössä. Siellä oli erittäin kaunis pukuvalikoima. Suurin osa tietenkin hihattomia, kuten näissä kaikissa liikkeissä. Sellaiset main streamit ovat suomalaisten mieleen. Mitään poikkeavia ei kannata pitää liikkeissä. Eivät kuulemma myy.  Me etsimme enemmän vintage tyylistä, melko pelkistettyä, myös pitsit kiinnostivat. Tästä liikkeestä löysimme kauniin pitsisen "liivin" ja myös melko kapeamallisen kaksiosaisen pitsipuvun. Olin ehkä liiankin kiltti, kun en ottanut niistä puvuista kuvia. Täällä liikkeessä olivat ehdottomia kuvaamisen suhteen. Sanoivat, että puvuista morsiamen päällä ei saa ottaa kuvia. Jotkut kuulemma teetättävät samanlaisen mekon sitten muualla. En tiedä, aika kummaa ettei saa kuvata. Miten sitä sitten muistaa miltä mikäkin sovittama puku näytti. Yleiskuvia sai kuitenkin ottaa, joten tässä muutama niitä.

Siskoni rakasti tätä tyyliä, josta minä en innostunut yhtään :)


Yritettiin vielä käydä Meslewissä, joka sijaitsi melkein vieressä tuolla Töölössä. Siellä oli ovella kauhea kuulustelu ennen kuin meidät edes päästettiin sisään. Ensin haluttiin nähdä morsian ja kuulustelu alkoi uudestaan. Siellä oli juuri asiakas, joten meille oltiin TODELLA TYLYJÄ. Sitten kun käännyimme ovella ja sanoimme, ettei meitä kiinnosta palveluhenkilö oli ihan ällistynyt, että mitä nyt tapahtui. Miksi hänelle oltiin niin tylyjä. Ihan pimeetä tämä palvelutaso Suomessa! En tajua. Jatkettiin kuitenkin matkaa eteenpäin.
Päivän asu

| Pusero: Desiqual | Farkut: Diesel Jogg Jeans | Turkis: Vintage | Huivi: LV | Hattu: Globe Hope | Laukku: Gucci | Kengät: Timberland | Rukkaset: joululahjaksi saatu |

Käytiin vielä pikku Roballa Juhla-asu nimisessä liikkeessä. Se oli aika pieni emmekä löytäneet sieltä mitään mieleistä. Sitten olikin ruokatauon aika. Viimeiseksi mentiinkin Stockalle.
Meillä oli mukana yksi pieni kukkaistyttö. Urheasti hän jaksoi. Oli kiva päivä. Special thanks to my loved one. Hän mahdollisti tämän humpsuttelu päivän. Käytiin vielä valitsemassa alusvaatteita ja illalla käytiin leffassa. Nyt taas jaksaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti