28.2.2013

Just fine

Ei oo vielä kunto ihan kohdillaan. Edelleen parannellaan. Toivottavasti toipuminen olisi suht nopeaa. Me ollaan hengattu kotona. Mummi tuli käymään aamupäivällä ja oltiin ihan hetki pihalla. En ole edes saanut pitkään aikaan mitään aikaiseksi. Rupeaa väkisinkin turhauttamaan. Olisin valmis actioniin. No sain sentään viikattua puhtaan pyykkikasan pyykit ja laitettua tiskit. Illalla oltiin saunassa.

Asiasta muotiin :) H&M oli eilen ensimmäistä kertaa Pariisin muotiviikoilla. Tässä video mallistosta. Se oli ihana ja hyvin käytettävä, silti glamorous. Voisin ottaa jokaisen asun. Muhkeaa, maxia, militaria, laatikkomaista, kevyttä . Tykkäsin.Vähän täällä nostalgisesti fiilistelen. Aika on mennyt kuitenkin kaikesta huolimatta tosi nopeasti. Tässä esikoiseni. Olisiko puolitoistavuotias. Ja toissapäivänä Cocolla oli nuo college housut jalassa. Nyyh. Mun vauvat.


Ja tässä mun pieni humhum (vielä silloin kuin ei kieltäytynyt pukemasta farkkuja tai outoja liivejä). Oon juuri alkanut odottaa Robbebobbea eli toinen raskaus on ihan aluillaan tässä kuvassa. Ja mun ensimmäiset ja toistaiseksi ainoat hiustenpidennytkset. Aah. Haluaisin ehkä kokeilla niitä jossain vaiheessa uudestaan. Tää kuva on E&Y:n häistä. 


Tässä sitten jo vähän pitemmällä raskautta


Tässä sitten jo Bobben kanssa.


Tässä Bobbe on vielä aika pieni, mutta odotan jo Cocoa.

Ja sitten meillä onkin jo viisi henkinen perhe.Taas noista kuvista tuli kesänodotusfiilis ja intoa saada painoa entisiin lukemiin :)

Nyt telkkarin ääreen. Pusuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti