12.4.2013

Playing in the mud

Päätin muuttaa vähän blogin ulkoasua. Olin jo kyllästynyt vanhaan. Mietin muutenkin tätä bloggailua. Kummaa touhua :) Tykkään siitä kyllä kovasti. Jaoin ajatuksiani Seljan kanssa, joka tuli lainaamaan kakkuvuokaa. Kiitos Seljuska! Mietittiin miten Suomessa on niin sulkeutunut ilmapiiri ja toisten auttaminen ja verkostoituminen on kumman vähäistä. Varsinkin naisten kesken. Jos jotain on jo saavutettu, siitä pidetään kiinni kynsin hampain. Ja jos joku yrittää tulla lähelle tai "nuuskia" sun menestystä ja yksityiskohtia siitä kavahdetaan. Mä kannatan yhteistyötä ja toisen jelppaamista. Sillä koen että niin isossakin maailmassa menestytään. Luodaan hyviä suhteita joissa toinen auttaa toistaan. Suositellaan uusiin pesteihin ja tarjotaan mahdollisuuksia joista itse ei ole kiinnostunut sekä ehdotetaan yhteistyökuvioita. Eikä se ole keneltäkään pois. Tai jos on niin sit vaan on enemmän kilpailua. Loppujen lopuksi se voi hyödyttää molempia. Tai jos ei niin sitten vaan uutta yritystä ja innovaatioita kehiin.

Pitää varmaan muutenkin ajatella tätä mun blogia enemmän life style-blogina, vaikka muoti onkin suuri intohimoni. Perhe menee kuitenkin kaiken muun edelle.

No niin, olen kerinnyt ajatella näitä aikuisten juttuja :) Muuten ollaan puuhailtu kotona tänään. Aamu otettiin rauhallisesti. Alkuiltapäivästä leikittiin beybladeilla. Oli tiukka matsi. Humhum voitti mut yhdellä. Bobbe vielä oikeastaan harjoitteli, mutta hyvin se alkoi jo luonnistua. Syötiin ja mentiin ulos kuraleikkeihin. Illalla vielä leikittiin "pikku-ukkeleilla" ja leivottiin.

Viikonloppu alkamassa. Meille se tarkoittaa uimista ja sushia :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti