21.5.2013

Everyday Soccer Mom

Joo. Siltä musta tuntuu. Vähintään jokatoinen päivä fudista. Ei siinä mitään. Ihan kivaa on ollut. Ja sisarukset ovat saaneet ulkoilla samalla ja löytäneet mukavia leikkipaikkoja uusilta alueilta. Tänään oltiin Tapiolassa. Pelit jatkui aika myöhään ja väsynyttä meininkiä oli koko nukkumaanmenotouhu. Selvisin hengissä ja nyt kaikki nukkuu :)

Mä oon ollut tällainen homssuinen mamma, joka kuskaa lapsiaan harrastuksiin. Missä vaiheessa tähän on päädytty :) Niin, no nytpähän tiiät, monet voisi ajatella. Niin se elämä kulkee ja eri vaiheet tulevat väistämättä eteen. Mitähän sitten kun kaikki lapset harrastavat jotain. Moneenko paikkaan sitä repeää yhtä aikaa, kuinka paljon enemmän aikataulutusta joutuu tekemään ja kommunikoimaan siitä. Ja milloin sitä itse kerkiää harrastamaan mitään?

Pitää muuten mainita, että Coco on erityisen innostunut palloista. Ehkä siitäkin tulee futaaja. Mimmiliiga odottaa.

Päivän asu

| Takki: H&M Conscious Collection | Paita: H&M Conscious Collection | Farkut: Diesel Jogg Jeans | Tennarit: Diesel |

Kuvausapuna HumHum :)

1 kommentti:

  1. Niinpä! Harrastusten aikatauluttaminen niin, että kaikki pääsee tekemään edes suunnilleen sitä mitä haluaa on taitolaji sinänsä :-) Näin kolmen harrastelijan kokemuksella. Siinä vaiheessa helpottaa kun osa lapsista pääsee itse kulkemaan ainakin osan matkoista yksin.

    VastaaPoista