5.5.2013

Kampaajalla

Olin eilen kampaajalla. Alkoi olla tyvikasvu jo niin näkyvä, että hiukset tarvitsivat siistimistä. Olin Salon Noirissa Taryn Renee Bakerin käsittelyssä. Hiukset laitettiin täytiin vaaleita raitoja. Ja Taryn teki kaiken päätteeksi mulle ihanan "linnunpesä" lettikampauksen.















Kampaajalla oli esillä Miia Magia Designin koruja. Niitä oli tehty vetoketjuista, pulteista, ketjuista, kristalleista ym.

Sain ihanan vapaaillan. Jäin kaupunkiin, kävin syömässä, menin leffaan ja siitä vielä kuuntelemaan Jonnan keikkaa. Pitkästä aikaa tein näin paljon ja ihan yksin. Ihan virkistävää, mutta toisaalta tajusin miten voin olla kiitollinen omasta perheestäni ja kaikesta mitä voidaan tehdä yhdessä. En oikeestaan kaipaa kaupungilla hengailua yhtään. Paitsi ostoksillä käymistä rauhassa :) Törmäsin muuten kaupungilla Saksan jääkiekkomaajoukkueen kahteen pelaajaan. Ihan komeita.


Ja katsokaa. Tässä vielä Humhum MM-kisojen tunnelmissa. Joku ihana kanssakatsoja lahjoitti hänelle Suomen pelipaidan. Se päällä nukuttiin ensimmäinen yö matsin jälkeen.


Nyt vähän rentoutumista sohvalla ja katseet kohti uutta viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti