8.5.2013

Summer Salon

Me ollaan nautittu näistä kesäisistä päivistä. Lapset ihmettelevät miten on mahdollista, ettei ulkona tarvitse takkia. Eihän niin voi olla :) Nyt voi.

Perustettiin tänään hiussalonki meiän kylppäriin. Ensin siistittiin Humhumin hiukset. Sitten oli vuorossa Bobbe. Melkein itku kurkussa leikkasin hiuksia. Näinä lämpiminä päivinä Bobbe on ollu niin kuumissaan, että päätettiin varautua jo hyvissä ajoin ja leikata kesähiukset. Nyyh. Taidetaan aloittaa taas pitkien hiusten kasvatus :) Pikku mies itsekin totesi, että pitää pitkistä hiuksista enemmän. Urheasti antoi kuitenkin leikata hiukset. Cocolta vähän vain tasoitin niskasta ja otsahiuksia.

Päivä on muuten vain hävinnyt johonkin. Tehtiin sushia, poimittiin kukkia. Yritin stailata mun siskoa omilla vaatteillani ilman toivottua tulosta. Pyykkiä on pesty ja olen istunut tässä koneellakin jonkin verran.

Ootteko huomanneet miten muotipiirit ovat olleet täynnä kuvia Met-gaalasta. Mä teen postauksen tässä lähiaikoina, jossa käyn läpi suosikkini. Nyt jatketaan matsin katselua. Suomi voittoon!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti