5.6.2013

2nd Hand treasures and One Alien

Eilen tein kivoja kirppislöytöjä Akselista. Jotain mulle. Juuri kun valitin, etten ole pitkään aikaan ostanut kesävaatteita. Nyt löysin kolme kivaa t-paitaa. Ne kaikki pääsevät mukaan meidän matkalle.    Löysin hameenkin ja se on ehkä täydellinen häävaatetukseen. Löysin sen pariksi sopivan paidankin tänään. Täytyy vielä sovittaa asukokonaisuus niin, että se oikeasti on yhtä hieno kuin mun päässä oleva visio :) Lisäksi löytyi kesäinen Victoria's Secretin PINKin froteehuppari ja paljon edullisemmin kuin suoraan kaupasta tai netistä. Eipähän tarvitse tuhlata oloasuihinkaan rahaa tällä matkalla.

Cocolle löysin parit shortsit. Ne tulikin tarpeeseen, sillä hellekelit alkoivat, eikä meillä ole yhden yhtä tyttöjen shortsia. Muita löytöjä uikkari, Gantin pusero, toinen pusero ja kesähousut. Niin ja aah mun himoitsemat "nahkapaikka" legginssit KappAhlista, jotka oli joka puolelta loppu kun niitä etsin. Nyt sain ne Cocolle parilla eurolla ja melkein käyttämättöminä. Jee!Tämä päivä on ollut tosi kiireinen. Sain maistaa miltä tuntuisi olla töissä käyvä kolmen pienen lapsen äiti. Huh. Aikamoinen homma. Sen lisäksi, että tekee ruoat, tekee samat kotiaskareet ja rutiinit, kyytii iltaharrastuksiin ja antaa jokaiselle tarpeeksi huomiota on vielä jaksettava olla skarppi, hyvät vuorovaikutustaidot omaava ja asiantuntija kodin ulkopuolisessa työssä.

Välillä, kuten tänään, vaikka yritin kaikkeni sekä kotirintamalla, että kodin ulkopuolisessa työssä oli palaute panoksestani hyvin kriittistä. En ollut tajunnut/muistanut ajatella asioita ihan loppuun kaikessa sähellyksessa ja ehkä pahoitin epähuomiossa jonkun mielen. Tylsää. Tuntuu aika kurjalta.

Onneksi sentään meillä oli tänään aivan mahtavat lastenvahdit. Kiitos A ja H-A! Heillä olikin tekemistä, sillä meillä on yksi epätavallisen näköinen pattiotsa. Kirotut hyttyset ja paarmat. Ei ole oikein hinkua mökille noiden ötököiden takia. Jalat oli aika pahasti syöty edestä ja takaa ja pistokohdat olivat alkaneet vasta yön aikana turpoamaan. Olen laittanut pistoihin doTERRAN Purify öljyseosta, Laventelia, Meiramia ja Basilikaa. Kutina on helpottanut ja otsaturvotuskin jo vähän laskenut.

Mökkituliaisina saatiin sireenin oksia. Ne onkin yksiä mun lemppareita.

Päivän asuna oli Calvin Kleinin-mekko.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti