12.8.2013

Fall Red and Indigo Mania

Luvattu katsaus syksyyn on tässä. Luen tällä hetkellä muutamia blogeja ( CSD, Cava, Ivory Lane, The Zoe Report ), joissa ollaan kovin innostuneita punaisesta. Samoin suuret muotilehdet postaavat Facebookissa, kuinka pukeutua päästä varpaisiin punaiseen. Esimerkki Harper's Bazarista. Se taitaa olla syksyn in juttu. Mä oon ollut aina huono käyttämään punaista. Kuitenkin viime kesänä innostuin miesten punaisista shortseista. Tämän vuoden keväänä ostin punaiset InWearin housut. Ja nyt haaveilen punaisista asusteista tai vähintään täydellisestä huulipunasta tai kynsilakasta. Tai mitä sanotte noista Chloén bootseista. Ne on aika makeet :)Fall Red Mania

Toinen In-juttu on Denim. Ja sekin vaikka päästä varpaisiin. Uutta tulemista taitaa tehdä etenkin farkkupaidat ja farkkutakki. Haaveilenkin täydellisestä farkkupaidasta ja ihanista Dieselin Fayzoista. Uuden farkkutakin ostinkin jo, mutta voisin ottaa toisen tummemmalla kuosilla. Mustat farkutkin olis ihanat. Tai ihan mikä vaan näistä alla olevista. Syksyllä on hyvä haaveilla jos ei muuta. Rakentaa omaa täydellistä vaatekaappia paperilla tai vaikka Pinterestissä.
INDIGO LOVE
Ihan kaikkia tuotteita en saanut linkitettyä. Kesällä Vogue (US) esitteli huikean hienon Denim Guiden. Se löytyy täältä. Käykää valitsemassa omat suosikkinne. 

Denim Love
Tein nämä kaikki kokoelmat Polyvoressa. Jos kiinnostaa niin käykää kurkkaamassa mun juttuja siellä. Sitä kautta saa selville tuotetiedotkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti