13.8.2013

First Time to Pre School

Kuten niin moni muukin, minäkin olen haikeana eskarilaisen ensimmäisenä koulupäivänä. Kesän vapaan aikataulun takia, ihmettelin jopa miten hyvin tämä aikataulutettu aamupäivä meni. Kukaan ei saanut järkyttävää raivaria tai huutokohtausta ja kotiinkin päästiin reippaasti. Vähän pienimpiä alkoi väsyttää, kun haettiin HumHumia eskarista. Hyvin he olivat jaksaneet, kun ajattelee, että yleensä Coco olisi ollut jo aikoja sitten unten mailla. Bobbekin sinnitteli.

Eskarin aikana me mentiin seikkailemaan Isoon Omenaan. Coco sai rokotetutkimuksen viimeiset rokotteet ja sitten kierreltiin. Oltiin luettu lasten kanssa H&M:n uutta syyskatalogia. Se oli kohtalokasta eikä päästy kaupasta ilman ostoksia. Yllätyin, kuinka päättäväinen Bobbe oli mitä haluaa. Se oli joko Bäkmän (Batman) tai Angry Birds. Ja ne oli saatava.

Tässä meidän eskarilainen. Reppu löydettiin Amerikasta.


Mun päivän asu
| Paita: Mamalicious 2nd Hand | Farkut: Levi's | Kengät: Tory Burch | Jakku: Zara |Jos nää pienet pysyisi hetken paikalla. Hei, älä heilu niin äiti ottaa kuvan.
Ihmeteltiin makeita lenkkareita samalla kun vihdoin ja viimein saatiin hankittua HumHumille kunnon syndit ja jalkapallosukat.


Sadetta pitämässä bussipysäkillä.Näitä vaatteita ei ehkä riisuta koskaan. Ei ihan äidin ykkösvaihtoehtoja. Muistan kuitenkin sen tunteen pienenä kun itse sai valita juuri sen mitä haluaa. Ai, että se teki onnelliseksi ja ne vaatteet olivatkin suurimpia aarteita. Kiitos siis omille vanhemmilleni. Erityisesti isille, joka vei minua ostoksille ja loi kokemuksia.Tästä jatketaan. Nyt välipalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti