14.8.2013

It is definitely raining!

Näin kahden päivän jälkeen voin sanoa, että voihan ARKI ja aikataulut. Inhoon! Viemistä, tuomista, uusiin rytmeihin, laitoksiin ja ihmisiin tottumista. Kauhea härdelli tämä eskarin aloitus. Ja koko ajan on sellainen fiilis, ettei ihan tarkkaan tiedä missä mennään. Inhoon sitä tunnetta. Ehkä tää tästä lähtee selkiytymään kun pääsee sisään koko hommaan. Ehkä mä oon vaan hankala äiti, jonka ensimmäinen lapsi on eskarissa. Kyllä se tästä. Äiti ressaa enemmän kuin eskarilainen.

Ja onks pakko sataa. Heti ensimmäisinä päivinä. Ei ainakaan pehmennä tätä aamulähtöjen ihanuutta. Lapseni inhoaa kuravaatteita. En voi tajuta miten kaikki muukin on niin pikkutarkkaa. Esim. vanhat sisätossut eivät käy, mutta kesävarvassandaalit kelpaavat. Yritin selittää, että niitä ei varmaan voi käyttää koko vuotta, kun tulee kylmempi ja pitää olla sukat jalassa, mutta lapseni mielestä sisällä ei tule koskaan kylmää. Ja tätä listaa voisi jatkaa...mutten jaksa.

Onneksi kaikki on muuten mennyt hyvin. Ainakin toistaiseksi :) Niin no yksi muutos tuli vielä suunnitelmiin. Ajatus oli, että HumHum olisi jäänyt eskarin jälkeen muutamana päivänä hoitoon koululle, jotta voisi leikkiä vähän pidempään kavereiden kanssa. Ihan kiva ajatus, mutta käytäntö ja intuitio osoittivat, ettei se onnistu. Menettäisimme espoo-lisän kotihoidontuesta, joutuisimme maksamaan jotain epämääräistä hoitomaksua, jota kukaan ei osannut määrittää ja ehkä suurin syy oli se, että HumHum tuntui olevan melko väsynyt jo pelkän eskarin jälkeen. Parempi tulla eskarista kotiin lepäämään ja sitten iltapäivällä voi keksiä taas lisää tekemistä. Näin jää harrastuksilekin enemmän aikaa. Ainakin katsotaan miten tämä kaikki lähtee toimimaan.

Muutamia kuvia meidän aamuisesta saattoretkestä koululle.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti