10.9.2013

Lindex, H&M and BikBok
Ensikuussa Lindex julkaisee malliston yhteistyössä Matthew Williamsonin kanssa. Mallisto tulee myyntiin 4. lokakuuta.  Aika värikäs mallisto, kuten viime vuoden Missoni-yhteistyömallistokin. Ihanaa, että Lindex uskaltaa olla rohkea tänä "mustavalkoisuuden"-aikakautena.

Matthew Williamson on brittiläinen suunnittelija ja taitava printtien ja värien käyttäjä. Hän on työskennellyt muun muassa Pradalle, Puccille ja tehnyt aikaisemmin yhteistyömallistoa H&M:n kanssa.

Tämän Lindexin kanssa toteutetun yhteistyömalliston inspiraationa on ollut "The English Rose". Suunnittelija kuvailee inspiraatiotaan: vaatteet ovat naiselle joka viettää pitkää viikonloppua ylellisessä talossa Englannin maaseudulla. Vaatteiden kohderyhmäksi Williamson mainitsee modernin työssäkäyvän naisen.

Alla mun suosikit

Tänään huomasin, että Lindexille on tulossa myös Very Victoria Silvstedt - luksus alusvaatemallisto. Mallisto tulee myyntiin 16. syyskuuta. Kannattaa lukea lisää Lindexin nettisivuilta. Näytti ihan kivoilta.

Sitten on vielä marraskuussa tulossa Isabel Marantin yhteistyö H&M:n kanssa.


Ja jottei yhteistyöt loppuisi kesken Bik Bokilta tulee toinen mallisto yhteistyössä Olsenin siskosten kanssa.Lue lisää BikBokin-sivuilta.

Mä tein sopimuksen itseni kanssa, että tänä vuonna en osta mitään yhteistyömallistoa. Voin sitten raportoidan miten hyvin lupaus piti. Loistavaa, että näitä yhteistyömallistoja tulee, mutta toisaalta eihän niitä kaikkia kannata ostaa vain sen takia, että joku nimekäs suunnittelija on vaatteiden takana. Pitää niiden miellyttääkin ihan omana itsenään. Tällä hetkellä tuo BikBokin yhteistyö kiinnostaa mua eniten. H&M:n mallistoa ei ole vielä julkistettukaan. Ja lapsillehan H&M:ltä tulee Unicef-mallisto.

Niin paljon kaikkea ihanaa ja toisaalta turhaa ;)

2 kommenttia:

  1. Uuuh, toi Williamsonin pitkä mekko melkein on pakko saada!! Samoin kanssa sävähdytti aika monikin tosta BikBokin mallistosta. Can't wait :)

    VastaaPoista
  2. Anteeksi kun on kestänyt vastata. Ajattelin heti tehdä sen, mutta sitten unohdin :( Mutta siis mä iskin silmäni ensimmäisenä juurikin tuohon Williamsonin pitkään mekkoon. Se näytti tosi kivalta ja uskon, että sen lisäksi se on tosi käytännöllinen.

    VastaaPoista