5.9.2013

September and almost like Summer

Aivan ihana päivä ollut tänään. Lämmintä, aurinkoista eikä yhtään tuulista. Tällaisesta syksystä tykkään. Oikeastaan talvea ei mun mielestä tarvittais ollenkaan. Seuraavaksi voisi tulla vähän sateista ja sitten voitaisiin skipata kevääseen. Täytyisi oikeasti alkaa miettiä talvikotia jostain lämpimästä :) Mitä vanhemmaksi tulen sitä ahdistavimmilta talvet tuntuvat. Mikähän siinä on? Ja miksi aikuisena ei osaa nauttia pulkkailusta, lumisodista, lumilinnan rakentamisesta, hiitämisestä, luistelusta. Kyllähän niitä tekee lasten kanssa, mutta se lapsenmielinen into on kadonnut johonkin. Aika surullista :(

Tänään kuitenkin innostuttiin, naapurin lapset mukaan lukien, rakentamaan hiekkalinnoja. Yksi oli lihapullalinna, toinen donitsilinna ja kolmas tykkilinna. Oikeastaan linnoista tuli loppujen lopuksi kauppoja, jotka myivät tavaraa ja ruokaa. Keksittiin niille mainoslauseita, käytiin kauppaa lehtirahoilla ja usein tuli ostettua lihapullapommeja. Kyllä sitä joskus siis tulee itsekin upottua leikkeihin hetkeksi. Usein vain surullisen lyhyeksi aikaa.

Päivän kerhoasu. Kuvaajana Bobbe :)

| Takki: Levi's | Mekko: Ted Baker | Laukku: Pieces | Kengät: Amerikasta |
Cocolla on päällä MiniRodinia. En raaskinut jättää tätä pelkäksi yökkäriksi vaan otin päiväkäyttöön. Ihan hyvin käy mun mielestä kerhoasusta! Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti