19.10.2013

Trip to Ikea

Tämä lauantai aamupäivä käytettiin Ikea seikkailuun. Ja meidän seikkailu onnistui hyvin. Kukaan ei saanut kiukkukohtausta. Kaikilla oli jopa hauskaa. Maa oli kuuran peitossa. Lapset ihmettelivät sitä innoissaan. Leikittiin hetki pihalla ja räpsittiin kuvia. Tällä kertaa ansioitunut kuvaaja oli Humhum. Pojat viihtyivät hyvin leikkipaikassa sillä aikaa, kun me Cocon kanssa käytiin läpi myymälän tarjonta. Aika pikavauhtiahan sitä sai mennä eteenpäin, että kerkesi hakemaan pojat oikeaan aikaan, mutta kaikki oleellinen tuli nähtyä. Nyt voi kotona vertailla. Lähinnä tutkin keittiöitä. Ostettiin poikien leluille muutama laatikko, aleverhot ja joululahjapapereita. Kierroksen lopuksi tietysti herkuteltiin hodareilla, limulla ja jätskillä.

Päivän asu
| Jakku: Gap | T-paita: G-Star Raw | Housut: Tommy Hilfiger | Kengät: Camper | Laukku: Gucci |Coco halusi olla vauva ja pötkytellä vauvaistuimilla varustetuissa kärryissä. Mikäs siinä. Mun suosikiksi nousi tämä musta keittiökokonaisuus. Siihen sopisi tosi hyvin jo meidän olemassa oleva tammitaso. Ei kyllä ollut huokeimmasta päästä. Kaapistot ovat vähän country henkisiä tyyliltään, vaikka vannoin, että sen täytyy olla moderni. Minkäs teet :) Tykkään mä popahtavasta country musiikistakin ;)
Toinen vaihtoehto olisi kokonaan kiiltävän valkoinen tai sitten alaosa kiiltävä harmaa ja yläosa kiiltävä valkoinen tai toisinpäin.Tekstiilit ja matto-osasto oli mun suosikkeja. Ihania kuoseja. Niin paljon kivaa voisi hankkia ja laittaa sisustuksen ihan tip top. Kyllä siihen saisi uppoamaan rahaakin. Vaikka vaan Ikeaakin käyttäisi. Entä sitten kun haaveilee designhuonekaluista.
Nyt vähän levätään ja illalla lähdetään vähän tanssahtelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti