22.10.2013

Trying out new Nails

Amerikan tuliaisina tehdyt kynnet oli jo niin huonossa kunnossa, että piti käydä kunnostamassa niitä. Nyt ne laitettiin ihan tavallisella ranskalaisella manikyyrillä. Haaveilin kyllä Halloween koristelusta muutamaan kynteen, mutta paikan omistaja ei innostunut oikein laittamaan niitä. Kysyi kovin johdattelevasti, että eikö tämä tavallinen ole niin kaunis, ettei tarvitse muuta :)Ihan kauniit näistä tuli. Ja hinta Suomen hinnoiksi oli ihan hyvä. Kiitos P muuten vinkistä.  Paikka oli Topcoat Lippulaivassa.

Kun oltiin lähdössä poikien jumppaan, mun etusormi tökkäsi hissin oveen ja heti tuli viilto keskelle. Se oli vähän pettymys. Amerikan kynnet oli tosi kestävät. Vasta loppua kohden alkoivat hajota. Meen huomenna korjauttamaan.


Kun pojat oli jumpassa me tytöt tehtiin hiekkakakkuja ja hassuteltiin. Vähän välillä kiukuteltiin. Aamulla minä ja I käytiin keittiömaailmassa suunnittelemassa keittiötä. Aikamoinen projekti. Kyllä tähän suunnitteluun saa kulumaan aikaa, vaika ei meillekään mitään maata mullistavia muutoksia ole tulossa. Mä olisin valmis ottamaan tuon ratkaisun ja paketin mikä suunniteltiin, mutta kaikki on tietysti rahasta kiinni. Mun mielestä se kannattaisi. Tulisi eheä kokonaisuus, purut ja asennukset saisi pakettiin mukaan, ei liikaa stressiä. Tarpeeksi hankalaa muutenkin lähteä täältä jonnekin rempan ajaksi. Katsotaan mihin päädytään. Mieheni on enemmän tee-se-itse-miehiä ja muistaa pitää kulut järkevinä joten voi olla, että päädytään johonkin muuhun. Saa nähdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti