9.11.2013

Modern Kids love Country

Matkalla Karkkikauppaan

Aluksi haluan onnitella kaikkia isiä! Mikä onni onkaan omistaa isä tai saada kokea elämässään jonkin omistautuneen isän vaikutusta.

Minulla oli tilaisuus työskennellä erään mahtavan isän kanssa projektiin liittyen, jonka esittelen nyt teille.

Tehtiin tämä kuvaus reilu kaksi vuotta sitten. Se oli kokeilu miten yhteistyöni lahjakkaan Vesa Metsätähden kanssa sujuu. Suunniteltiin kuvaus yhdessä. Vesa järjesti kuvauspaikan ja set-upit ja toimi kameran takana ja tietysti vastasi kuvien lopullisesta ilmeestä. Minä olin vastuussa mallien lookeista ja kaikesta muusta häslingistä, jota liittyy muotikuvauksiin (meikki, hiukset, kuvauslainat, vaatteiden vaihdot). Iso kiitos malleille Riikka Voutilainen sekä Aki ja Tomi Ylimaula siitä, että lähditte mukaan hommaan ja olitte valmiita heittäytymään. Kuvauslainat ovat Moda Kampista, Stockmannilta ja Mangosta.

Kuvien piti olla osa isompaa projektia, jota ruvettaisiin tekemään. Projekti kuitekin jäi, mutta en halunnut, että kuvat painuisivat historiaan ilman julkaisua. Nyt on oikea aika. Olen siis iloinen saadessani esitellä teille ensimmäisen itsenäisen muotikuvauksen tuotoksia teillä täällä blogissani!


Mitäs tuumasitte? Haluatteko lisää muotikuvausjuttuja blogiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti