9.11.2013

Opening of Kauppakeskus Liila

Päätettiin lähteä koko porukalla uudistuneen kauppakeskuksen avajaisiin. Mulla oli päällä
| Takki: Vintage Diesel | Farkut: Diesel | Paita: Mango | Neule: Part Two | Kengät: Converse | Laukku: Vintage Gucci |








Ihan ensimmäisenä haettiin syötävää Tortilla Truckista. Mun ensimmäinen kerta ja mieheni ties kuinka mones. Hän olikin paastonnut koko päivän kyseistä tapahtumaa varten :) Ei mun makaronilaatikot kelvanneet. Voin suositella.  Otettiin tacoja possulla. Kasvikset olivat tuoreita, liha mehevää ja makeaa. Koko annos suorastaan suli suuhun. Suosittelen testaamaan.

Nähtiin muumipeikko ja pikkumyy tosi lyhyesti, koska ne esiintyivät vain 15 minuutin ajan ja meillä meni aikaa ruoan tilaamiseen. Olisi heti pitänyt hyökätä muumin luokse, mutta eihän me tajuttu. Ei se mitään. Meidät otti hyvin vastaan eräs tapahtuman työntekijöistä, joka auttoi meitä osallistumaan arvontaa, antoi suklaata ja toi pullaa. Nautin hyvästä palvelusta.

Onneksi nähtiin Toys'R'usin kirahvi, jota Bobbe halaili vähän liikaakin. Raukka kirahvin polvet oli varmaan jo ihan kipeät pienen halailijan toimesta. Metsästettiin ilmapalloja, tutustuttiin F-musiikkikauppaan, johon ei selvästikään haluttu lapsia sisään. Ja pikaisesti kyseltiin muutamista keittiöliikkeistä.










Miksi musta tulee aina iso lapsi, kun astun lelukauppaan? En voi sille mitään. Lelut on vaan niin hellyttäviä, hulvattomia tai muuten vaan niin kauniita ja hauskoja. Onneksi ei tällä kertaa ostettu mitään, paitsi pokemon kortteja.

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia, ihana asu tässä! Varsinkin toi laukku<3

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Laukku on tuliaisia Hong Kongista. Ostin sen käytettyjen merkkilaukkujen kaupasta noin viisi vuotta sitten. Tykkään myös siitä kovasti, tosin olen huomannut, että se kaipaa taas vähän kunnostusta.

    VastaaPoista