24.11.2013

Wrapping

Jatkoin eilistä tonttuilua ja aloitin lahjojen pakkausprojektin heti, kun lapset olivat nukahtaneet. Yleensä meidän lahjojenpakkaustalkoot on jäänyt ihan viimeisiin aattoa edeltäviin päiviin, mutta tänä vuonna ajattelin aloittaa ajoissa. Joulukuussa on niin paljon muutakin ajateltavaa ja tehtävää. Lisäksi kyllästyin vaatehuoneessa roikkuviin ylimääräisiin tavaroihin. Kohta koko huone on oltava tyhjä muutenkin. Yritän kysyä, jos mummola ottaisi meidän lahjat säilytykseen :)

Käytössä on Ikean lahjapaperit. Ne oli ihanan mehukkaita ja värikkäitä. Se taitaa olla meidän teema tänä vuonna. Ja pitkästä aikaa lämpenen punaiselle, perinteiselle joulun värille. Oon vältellyt sitä toooosi pitkään, mutta nyt se taas alkaa kolahtamaan. Ei nyt ehkä kuitenkaan ihan perinteisesti, mutta kuitenkin.

Kuten huomaatte lahjat ja banaanilaatikot ovat sulassa solussa keskenään. Tänä vuonna oon tehnyt paljon hyviä löytöjä kirppiksiltä ja muutamalta naapurilta. Tuleva putkiremppa on kyllä ollut hyväkin asia. Ihmiset haluavat tyhjentää asuntonsa ja päästä eroon ylimääräisestä tavarasta. Meille ne ovat tulleet hyvään saumaan: joululahjaksi. Tosi hyvää tavaraa. Uskon, että lapset on innoissaan. Kierrätys kunniaan. Ensi joulusta voisi tehdä ehkä kokonaan kierrätysjoulun. Nyt on seassa muutama uusikin tavara.

Ensi viikosta on tulossa mukava. Nautitaan tästä joulunajasta. Meidän kuusikin odottaa koristelua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti