10.12.2013

It's snowing, wait no raining!

Aamupäivä pysyteltiin sisällä ja otettiin iisisti. Olin eilen touhunnut ja pakkaillut niin paljon, että tuntui, että pitää vähän hidastaa tahtia, koska flunssa ei ole vielä ihan kokonaan parantunut. Iltapäivällä lähdettiin palauttamaan kirjaston kirjoja ja "mummilaan". Meillä oli yllättävän onnistunut ilta. Vaikka en pysynytkään koko iltaa ihan tyynenä :) Suhteellisen rauhallisena kuitenkin. Mikä siinä onkin, että itseään on niin vaikea hillitä. Kun toistat muutamaa samaa lausetta 20 kertaa peräkkäin, eikä kukaan reagoi millään tavoin, voi tuntea itsensä aika voimattomaksi. Hyviä neuvoja kuinka pysyä rauhallisen, mutta saada viesti perille.

Juuri kun oltiin lähdössä liikkeelle lumisade vahvistui ja innostuttiin leikkimään lumisotaa, tekemään minilumiukot ja liukumaan liukumäestä.


Ja mitä saimmekaan huomata kun olimme kotiin lähdössä? Lumisade oli muuttunut inhottavaksi tihkuksi. Voihan nenä. No ainakin hetken oli jouluista ja nautimme täysin rinnoin lumileikeistä. Se helpottaa muuttostressin keskellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti