15.1.2014

Birthday Girl and Final Sale Pieces

Onnellinen kaksivuotias Coco nautti saamastaan synttärihuomiosta. Leivottiin pieni kakku ja juhlittiin ihan vaan omalla porukalla.


Tänään kotiutin postista myös 50%-alesta tilaamani PompdeLux-tuotteet. Ale on vieläkin meneillään ja jotkut ennustavat, että tulee vielä 70%-ale. Silloin kyllä on aikamoisia löytöjä. Käykää kurkkaamassa tuolta sivuilta-onko siellä mitään jäljellä. Tanskalaisia nämäkin tuotteet. Miten siellä osataan kaikki. Oon ihan kade heidän menestyksestään :)
Tein eilen muutaman löydön itsellenikin. Zaran lisäalet ei pettäneet tänäkään vuonna. Nyt on sitten ostokset taas vähäksi aikaa ostettu.


Tänään ollaan ulkoiltu ihan kahteen otteeseen. Ja mä kävin ihka oikealla juoksulenkillä. Nyt on taas sellainen olo, että on pakko saada itsensä liikkeelle. Muuten tulee niin huono olo. Ja ai että olikin mukavaa, vaikka juoksu ei kaikista kevyimmältä tuntunutkaan. Oli kylmä pakkasilma, mustikansininen taivas, meri horisontissa, jään kuuraamat rantamaisemat ja luksuskodeista tuikkivat valot matkaseurana. Aika rentouttavaa. Ja oli pakko juosto, koska oli niin kylmä. Jos yritti hidastaa ja vaihtaa kävelyksi tuli heti vilu!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti