21.2.2014

Acne Pistol Boots

En voi pitää tätä enää sisälläni. Tein tällä viikolla aivan ihanan löydön ja minun on ihan pakko jakaa se teille kaikille. Tiedän, että nyt osa teistä pyörittelee silmiään ja naureskelee mun merkkikeskeisyydelle. No, niin se vaan on. Rakastan luksus brändejä ja kaunista designia.

Satuin kaupunkiin. Ystäväni ohjaamani selvisi, että Ziossa sekä Rizzossa oli ihan mega alet. Lopetusalet. Ziosta löysin muutamat kivat, mutta päätin, että en tuhlaa. Mutta kun näin nämä Acnen Pistol Bootsit hyllyssä, olin myyty. Nämä kengät voitte nähdä esim aikaisemmin tekemässäni mood boardissa: tuossa oikeassa alakulmassa. Ja nyt olen niiden onnellinen omistaja.

Oikea hinta on yli 400 euroa. Mina sain nämä neljäsosalla hinnasta. Toinen kengistä oli ollut hyllyssä ja kellastunut ja toinen ollut laatikossa. Siksi ne olivat eri väriset. Eivät kuitenkaan mielestäni liian pahasti. Ne likastuvat käytössä kuitenkin, koska ovat valkoiset. Sain vielä ekstra 10% alen, koska kaikki kauppiaathan sen voivat antaa ja rakastan tinkimistä :)

I'm in love!


Elegant Christmas look


2 kommenttia:

  1. Oi, onpa ihanat bootsit! Vitsi kun en osu koskaan oikeeseen aikaan Helsinki visiitille :D

    VastaaPoista
  2. No niinpä. Olis kiva mennä shoppaamaan sun kanssa ja vielä jos löytyis hyviä diilejä!

    VastaaPoista