11.2.2014

Interior Dreams vol. 3

Interior Dreams vol. 3


Tänään olen haaveillut taas lisää sisustusjuttuja. Tässä kuvakollaasitulos siitä. Mulle on tullut tapa nukkumaan mennessä alkaa miettimään huone kerrallaan kuinka uudistaisin meidän kodin putkirempan jälkeen. Tämä tapa sen takia, etten ole oikein saanut unta viime aikoina. Pohdintani eivät etene kovin nopeasti ja tuntuu etten löydä selkeitä ratkaisuja juuri meidän tämänhetkisen kodin tarpeisiin. Yritän miettiä kaikkia olemassa olevia huonekaluja ja sisustuspintoja ja miten saisin ne toimimaan yhteen ja raikastettua ilman liian suuria muutoksia.

Olen hamstrannut muutamia sisustusjuttuja (pöytiä, tuoleja, kelkkoja ja yhdet vaunutkin) jotka tarvitsevat tuunausta. Ne taitavat olla tämän kevään ja ensi kesän projekti.

Ensin pitäisi päästä eroon liiasta tavarasta. Myydä ja lahjoittaa pois. Ja sitten pikkuhiljaa hankkia sen näköistä sisustus maailmaa, josta tykkään. Yllä olevassa kollaasissa on paljon sellaisia juttuja, joista tykkään. Esimerkiksi tuo Artekin Aalto A331 Beehive-lamppu on pitkäaikainen haave, samoin String Pocket-hylly, Kartellin Kompo-säilytysyksikkö. Kuvassa on Ikean Malm lipasto, mutta aito Muurame on se alkuperäinen unelma.

Jos klikkaa tuota kuvakollaasikuvaa pääsee Polyvoreen ja näkee kaikki tuotetiedot.

Näin se viikko etenee. XO


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti