25.2.2014

My Husband knows Me so Well

Kyllä tuo mieheni tuntee minut jo aika hyvin. Toi tuliaisiksi reissulta kasan lehtiä. Erityisen innokas olin Parisin Voguen Collection numerosta. En ole vielä kerinnyt lukemaan lehtiä, mutta Voguen selasin läpi ja oi niin mielenkiintoiselta näytti. Paljon hyviä mallistoja ja asusteita.

Olemme pienellä tyttöporukalla (perhettä oikeastaan) lähdössä Tallinnaan perjantaina. Ihanaa. En malta edes odottaa. Olisipa jo torstai. Silloin on vähän jo niinkuin varaslähtö, kun pääsen mammojen saunailtaan. Nämä lehdet ovat hyvää reissulukemista. Vai malttaakohan sitä lukea ollenkaan. Oi flunssa mene pois kokonaan! Menethän.

Mun kameralle oli jäänyt pari hauskaa kuvaa parista hassusta pikku tytöstä. Ihan pakko julkaista ne teille. Osaisipa sitä olla yhtä välitön kuin nuo pienet. Osata näyttää tunteensa ja innostua pikku asioista. Tai kieltäytyä siitä mistä ei tykkää. Ei isoja huolia. Välillä voisi kiukutella, ettei huvita syödä tai pukea. Ja sitten olisi koko ajan joku mentori kuka yrittäisi kertoa miten asiat oikeasti olisi hyvä tehdä. Olisi joku joka veisi paikkoihin ja keksisi tekemistä. Joo, kyllä mä voisin olla lapsi taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti