6.3.2014

By the SeaOltiin eilen mun äidin ja lasten kanssa meren rannalla leikkimässä. En osannut varautua olleenkaan kovaan tuuleen ja olinkin ihan jäässä koko meidän reissun ajan. Kaunista rannassa oli silti. Vähän vaihtelua ainaisella omassa pihassa ulkoilulle. Ohi lenkkeili timmissä kunnossa olevia naisia ja miehiä sekä pariskuntia. Silloin mietin, että kyllä minäkin vielä voitan itseni. Tai kyllä me joskus vielä mieheni kanssa. Sitten mietin, että no lenkkeilisimmekö yhdessä sittenkään, kun lapset ovat kasvaneet. Osalla pariskunnista tai yksin lenkkeilijöistä oli koira, jonka kanssa juoksivat. Siihen ajattelin, että kyllä meilläkin vielä tulee olemaan koira. Ja mieluiten sellainen, jonka kanssa voi lenkkeillä. Sitten näin naisen taluttamassa chihuahuaa rannalla (vaikka se oli kiellettyä :) ja ajattelin, että olisi tuollainen pieni halikoirakin aika ihana. Mieheni ei perusta koirista, joten todennäköisesti taivutteluun saisi käyttää aika paljon resursseja. Anyways, mulla on suuria suunnitelmia tulevaisuuden suhteen :) Kuten huomasitte: lenkkeilyä ja koiria.

Tänään on taas särkenyt päätä ja on sellainen olo, että flunssa on tulossa takaisin. Juuri kun siitä selvisin. Ärsyttävää! Ehkä tästä selvitään.

Mun vaatteet
| Takki: Noa Noa | Housut: H&M | Kengät: H&M | Hattu: Michael Kors |

Coco
| Takki: Ticket to Heaven, 2nd Hand | Housut: KappAhl | Lenkkarit: Viking, 2nd Hand | Hattu: Mini Rodini, 2nd Hand | Haskat: 2nd Hand |

3 kommenttia:

  1. Koirassa on kyllä tosiaan hyvä se että se pakottaa menemään aamuin illoin vähintään puolen tunnin lenkin, riippuen mikä koiralla on liikunnantarve/energiataso. Vaikka rakastan meidän koiraa yli kaiken niin kyllä sitä toisinaan kiroaa itsekseen sitä että sinne lenkille pitää tosiaan lähteä joka aamu (aamut ei oo niin pahoja) ja joka ilta kun on ihan poikki töistä yms päivän jälkeen... koiran kanssa tunnin lenkki ei tunnu siinä vaiheessa kaikista houkuttelevimmalta vaihtoehdolta :D Ja suostuttele Isto ottamaan sitten sellanen kunnon kokonen koira, niistä on enemmän turvaa ja niitä on maailman ihanin halailla :) Elämä ilman koiraa on niiiin paljon helpompaa mutta en kyllä toisaalta antais meidän Nemoa mistään hinnasta pois vaikka se sitookin ihan mielettömän paljon ja vie aikaa :)

    VastaaPoista
  2. Näitkö Irene minkä pikkukoiran näin tänään :) Vaikka päätän, että jos ottaisin koiran niin se olisi iso koira. Ja sitten tulee tollaiset pikku rotat ja vie mun sydämen :)

    VastaaPoista
  3. Joo just katoin :) Pikkukoirissa on tavallaan se pennun charmi että sitä voi pitää sylissä, kantaa sylissä jne :) Mut toisaalta oon sitä mieltä että jos koiran ottaa (kaikkine haittoineen) niin haluun koiran jossa maksimoituu kaikki plussa puoletkin eli just se koko ja turva myös.

    VastaaPoista