2.3.2014

Glad to be Home Again

Täällä ollaan. Kotona taas. Tai no ei ihan kotona. Vielä iloisempi olisin, jos voisin olla jo omassa kodissa, mutta tämäkin on hyvä. On aina kiva pala rakkaiden ihmisten luo kotiin. Olikin jo ikävä.

Paljon ehdittiin tekemään kolmen päivän reissun aikana. Mutta vielä paljon jäi tekemättä. Mietittiin, että seuraava matka voisi olla kulttuurimatka. Käynti ainakin baletissa ja taidemuseoissa. Tällä kertaa käytiin muutamassa kauneushoidossa, syötiin hyvin, käytiin ostoksilla ja leffassa.

Oltiin yötä Kreutswald Hotellissa. Löysimme hyvän diilin. Hotelli oli ihan kohtalainen. En kuitenkaan olisi arvottanut sitä ihan yhtä korkealle kuin muut matkailijat. Hotelli oli nimittäin valittu TripAdvisorissa vuoden 2013 Tallinnan parhaaksi hotelliksi. Kaiken lisäksi kaupungissa taisi olla samaan aikaan joku koiranäyttely, koska hotelli oli täynnä koiria. Samoin näimme useamman koiran laivalla.

Oli hauska reissu. Ei voi valittaa. Kuten aina, meidänkin reissuun mahtui kaikenlaisia tunteita, mutta päällimmäisin niistä on ilo. On mahtavaa kun on ihania ystäviä, joiden kanssa voi olla oma itsensä. Hyvässä ja pahassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti