17.3.2014

New Week
Olipas hyvä aloittaa uusi viikko kauniissa auringonpaisteessa. Meidän maanantai aamut on usein mukavan raukeita ja aloitellaan viikko kaikessa rauhassa. Iltapäivä on sitten kuskailua, ajan kulutusta ja pienen väsyneen viihdytystä. Tänään kuten niin usein muulloinkin käytiin kirppiksellä, kirjastossa ja kaupassa ostamassa maitotäydennystä. Kävin ensin Cocon kanssa Nella&Nuttu-lastenvaatekirppiksellä. Tykkään Nellasta ja Nutusta. Sieltä löytää tosi usein hyväkuntoisia lastenvaatteita. On myös paljon merkkivaatteita ja osa niistä jopa ihan kohtuuhintaan. Coco sai kuvissa olevan laukun ja halinallen. Ne olivat euron löytöjä.
Kun ei keretty käydä kaikkia hyllyjä läpi, palattiin, kun pojatkin olivat jo mukana kyydissä.
Löysin kivoja vaatteita. Voisin huomenna vähän kuvailla niitä tänne. Löysin Bobbelle puseroita- mm. POPin puseroita 1,50 e. Sitten oli muutama muu vähän kalliimpi juttu, jotka tarttuivat mukaan. Löysin HumHumille farkut. Poika ei ole tähän mennessä suostunut pitämään yksiäkään farkkuja. Paitsi vauvana, kun ei osannut niistä vielä kieltäytyä. Nyt löysin yhdet. Ne on makeet ja ne kuulemma on ainoat farkut, jotka on tuntuneet hyviltä. Jes! Oon onnellinen :)

Mun ajatukset hyppii vähän joka suuntaan, joten pahoittelen.  Kattelen just telkusta Tervetuloa Kotiin-sarjaa ja mietin, että onpas ihana yllätys jollekin: saada loppuun viety, viimeistelty koti ja koko lähipiiri on ollut sitä toteuttamassa. Melkeinhän tässä itkettää.

Peruspäivä siis. Ilman meikkiä ja denimissä. Kirjastossa. Me like.Eipäs muuta kuin Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti