12.4.2014

Behind the Scene: Daniela modeling for Anna Magazine

Eilinen päivä kului kokonaan Danielan seurassa. Aamusta iltapäivään olin avustamassa vaatevalintojen kanssa, kun Danielaa kuvattiin Anna-lehteen. Aivan ihanaa työtä mukavassa seurassa. Mä niin tykkään, kun saa käyttää luovuutta ja olla mukana rakentamassa kauniita kokonaisuuksia. Sellaista on muun muassa kuvaustilanteet, kun yrität saada kaiken näyttämään hyvältä ja että mittasuhteetkin olisi oikein. Palkitsevaa on myös se, että voi omalla panoksellaan tuoda jotain lisäarvoa tiimin toimintaan. Toivottavasti kuvista tulee mahtavia!

Illalla käytiin muutamissa kaupoissa. Mun oli ihan pakko käydä sovittamassa H&M:n Exclusive Conscious Collectionia. Tai niitä mitä siellä oli jäljellä. Kaikki isot mekot olivat menneet. Ihania, ihania juttuja. Mutta vastustin kiusausta ja kaikki jäivät kauppaan.

Kaupoilta jatkettiin syömään ja leffaan. Oltiin Kotossa. Yhdessä meidän lempparipaikoista. Leffana oli Divergent. Tosi onnistunut päivä. Tämä mamma kiittää irtiotosta arjessa. Ja jaksaa taas olla lasten kanssa ja rempata.

Niin, lopuksi kuva meidän pääsiäisvalmisteluista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti