11.6.2014

Basic Life

Meidän arkisia kesäpuuhailuja. Remontin syövereissä vielä mennään. Sain raivattua lastenhuoneet jonkinlaiseen kuntoon. Lisäksi kokosin Ikean Malm-hyllyjä, joihin lajittelimme kaikki lasten lelut. En tiedä onko mitään toivoa, että järjestys leluissa säilyisi, mutta nyt on kova yritys. Hermostuin ainaiseen kaaokseen ja siihen, että kaikilla oli tylsää, eikä mitään tekemistä, kun leluja ei löytynyt. Oli muuten aikamoinen homma tuo kaiken läpikäyminen. Kaksi päivää siihen meni.

Lisäksi olen purkanut laatikoita ja käynyt läpi tavaraa. Vienyt lattiapahveja ja pahvilaatikoita roskikseen. Ja hommaa kyllä riittää vielä. Nautinnollista käydä tavarat läpi ja hankkiutua turhasta eroon. Nyt vielä kun saisi kaiken raivattua ja käytyä läpi, että pääsisi sisustamaan ja kiinnittämään huomiota pikku yksityiskohtiin. Olen huomannut, että näiden remppojen keskellä energia helposti loppuu kesken ja se loppusilaus jää tekemättä tai sitten tyytyy vain kompromissiratkaisuihin. No more!

Ollaan käväisty aina myös pihalla ja fudistreeneissä.Tuossa viimeisessä kuvassa ihailin noita puron varrella olevia "heiniä". Tarkoitan, noita paksunpilehtisiä korkeita viherkasveja. Mikähän kasvi se on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti