4.6.2014

Bobbe's First GameBobbe on vielä aika junnu. Mutta nuorena on hyvä aloittaa. Nuorimpia pelaajia. Harkoissa ollaan jo käyty ja kuten huomaatte eri jengin väreissä seisotaan kuin Humhum. Tänään Bobbe pääsi kokeilemaan ensimmäistä ihan oikeaa matsia. Pelaajia oli paljon, joten muutaman kerran Bobbe pääsi pyrähtämään kentälle. Ei silti, se tuntui ihan hyvältä tavalta aloittaa. En tiedä olisiko edes jaksanut enempää. Alku meinasi mennä ihan pelleilyksi, mutta pelien edetessä Bobbekin hieman rauhoittui. Taitoi olla alkujännitystä. Vastustajajoukkueet ovat vuotta vanhempia kuin tämä jengi ja Bobbea  kaksi vuotta vanhempia. Molemmissa matseissa tuli siis takkiin reippaasti, mutta intoa pelaajilla onneksi riitti.

Minä ja Coco oltiin kannustamassa. Humhumilla oli oma matsi. Ja kyllähän tässä säässä kelpasikin "jalkapalloilla" koko perheen voimin.

Mä olen jatkanut laatikoiden purkamisurakkaa ja koonnut Ikean Malm-lipastoja aina joka välissä missä olen kerennyt. Edustus ei oo siis maailman parasta luokkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti