7.6.2014

Hyvinkää
Jalkapallon merkeissä teimme kesäretken Hyvinkäälle. Tänä viikonloppuna on käynnissä HYPS-turnaus, johon Humhum osallistui. Lähdimme koko porukalla mukaan. Tai siis isäntä jäi remonttihommiin kotiin. En olisi pärjännyt noiden kaikkien kanssa ja onneksi saimme mukaan siskoni. Nyt oli kasassa erittäin hyvän retken ainekset. Heti ensimmäisen pelin jälkeen alkoi sataa ripotellen. Pisarat voimistuivat paikoittain aika kovaksikin sateeksi. Keskimmäinen peli meni siis sateessa, mutta onneksi jo viimeiseen matsiin saatiin taas aurinkoa.

Pojat tsemppasivat kovasti. Ja pärjäsivätkin ihan hyvin. Eka peli oli tasapeli, toinen voitto, viimeinen hävittiin. Humhum olisi tarvinnut enemmän peliaikaa, mutta muuten ollaan tyytyväisiä. Maalikin tuli tehtyä.

Matsien jälkeen mentiin tutustumaan Sveitsin maauimalaan. Lapset olivat tietenkin ihan innoissaan. Aloitettiin ulkoaltailla ja kun alkoi tulla kylmä siirryttiin sisälle. Iso allas oli tyhjennetty, mutta lasten allas ja "terapia-allas" olivat käytössä. Paikka oli oikea unelma isoine liukumäkineen. Sinne pitäisi päästä kuulemma uudestaan.
Oon ihan poikki tämän päivän jäljiltä. Kivaa oli, mutta kyllä tällaiset retket vie voimat :) Nyt lepäämään.

2 kommenttia:

  1. Heii, olitte täällä!
    Ens kerralla ilmoittakaa meille, niin tullaan teidän kanssa maauimalaan tai minne vaan! =)
    Ja tervetuloa kylään myös meille tänne trampoliinille pomppimaan ja grillailemaan.

    VastaaPoista
  2. Voi, että. En mä tajunnut, että ootte siellä, vaikka just juteltiin. Aina ajattelen Vantaata. Ens kerralla ihan varmasti!

    VastaaPoista