21.6.2014

Juhannus in action

Moikkelis. Meillä on ollut tänä vuonna city-juhannus. Eilen oltiin piknikillä teltan kanssa lähirannalla. Otin kuviakin, mutta tiedättekö, mitä tämä väsynyt vähän haperopäinen mamma teki. Laitoin kameran muistikortin hajamielisesti cd:lle varattuun reikään ja en tiiä miten sen sais sieltä pois. Itku tuli. Jos jollain on jotain neuvoja, otan ilomielin vastaan.

Mutta teltta oli tarpeen, sillä sadekuuroja tuli useampikin ja tuuli kovasti. Söimme picnic-eväät teltassa, leikittiin kuka pelkää mustekalaa, lapset onkivat kaisloilla ja heittelivät levää ja hiekkaa veteen ja I suunnitteli pohjapiirroksia hiekkaan.

Tänään ollaan rempattu ja siivottu. Kaikkea vähän sekaisin ja yhtä aikaa. Mä oon tehnyt parannusmaalauksia ja auttanut lapsia heidän kotitöissään. I viritteli videotykin ja kaikkea muuta pientä.

Sommittelin vähän meidän olkkarin hyllyä, mutta mitään valmista ei vielä tullut. Kuvat on vähän sumeita, kun pojat innostuivat viritetystä videotykistä ja kankaasta ja alkoivat heti ottaa matsia x-boxilla. Oli siis liian hämärää iphonelle.

Sitten muutama kuva eiliseltä
Millainen juhannus teillä oli?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti