22.6.2014

Somewhere WarmSydämeni halajaa jonnekin lämpimään. Täällä vaan sataa. Katseltiin poikien kanssa eilen kuvia koneelta ja löydettiin nämä Floridan-matkan kuvat kolmen vuoden takaa. Kyllä, lähtisin heti uudestaan.

Tänään on ollut jotenkin vaikea päivä muutenkin. Ajatukset ja oma sisäinen etsintä ovat olleet käynnissä.  Haikeakin olo näin harmaassa ja sateessa. Kai siihen vaikuttavat hormoonitkin. Olen nimittäin raskaana. Ei se ole mikään salaisuus. En ole vain jaksanut ottaa asiaa puheeksi blogissa. Olette varmaan huomanneet, että asukuvat ovat vähentyneet ja halu kirjoitellakin on ollut vähän kateissa. Olen huomannut saman ilmiön joka raskauden kohdalla. Tulee sellainen suojelevampi ja yksityisempi olo. Eikä vaatteet niin jaksa kiinnostaa, kun mikään ei enää näytä hyvältä päällä :) Tai mahdu päälle :D Syysvauva on tulossa. Laskettu aika on marraskuussa eli kohta puolessa välissä mennään. Näin on hyvä. Nyt on paketti niin sanotusti kasassa.

Kuten hajamielinen olen, tänäänkin unohtui päivän kuvan ottaminen. Muistin sen vasta, kun olin vaihtanut collarit jalkaan. Onneksi yhden selfien kerkesin ottamaan :D. Päälläni oli siis Zaran jakku ja Ted Bakerin maximekko.

Jäädään odottelemaan vähän lämpimämpiä kelejä. Ehkä jo ensi viikolla?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti