3.6.2014

Us 4

Ollaan eletty arkea nelistään lasten kanssa. Mieheni on työjuttujen kimpussa. Aloitettiin päivä viemällä Humhum kaverille kylään. Samalla reissulla käytiin ostamassa Cocolle pikkareita, koska nyt näyttää siltä, että vaippa voisi ehkä pikkuhiljaa olla jo jäämässä pois. Samalla ostettiin sukkia ja sukkiksia. Voi sitä riemua, kun Coco sai olla itse mukana ostoksilla. Keiju-pikkareita kuljetettiin koko päivä mukana niille tarkoitetussa pussukassa ja sukat olivat sekä käsissä, että jaloissa. Mun oli jopa pidettävä pieni puhuttelu, että "ei niitä pikkareita voi kuljetella mukana ulkona ihmisten ilmoilla, ihmiset luulee, että sä oot vähän hassu, kun kantelet pikkuhousuja mukanasi."

Muuten on yritetty saada järkeä tähän remonttikaaokseen ja kuljettu fudiskentän laidalla samalla pienempiä ulkoiluttaen.
Mun ikilempparihousut on nuo leopardit. Omistan niitä kaksin kappalein ja pidän ne varmasti läpi puhki :) Pikkasten kuvat on vähän heilahtaneita. Niillä oli niin kova vauhti, ettei meinannut mukana pysyä. Ainiin ja Humhum pyysi kertomaan isille, että hattutemppu tuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti