19.10.2014

For the Baby


Ensimmäiset hankintani tulevalle vauvalle. Sen on paras olla tyttö :) Pariisin matkalta ei tullut ostettua mitään kallista, eikä niin chickiä ranskalaistakaan, vaan alessa olevaa Baby Gapiä. Viime viikolla, harvinaista kyllä, kerkesin hetken kiertelemään Ompussa ja mukaan tarttui Newbie-juttuja. On nämä silti mielestäni aika ihania, pehmeän vauvamaisia ja kuitenkin ihanan tyttömäisiä. Muistan kun Coco syntyi, inhosin kaikkea liian tyttömäistä ja baby-pinkkiä ennen kaikkea. Nyt on maku muuttunut, enkä saa kyllikseni tyttömäisistä jutuista. Vaikka en niitä ole kyllä vieläkään raaskinut hirveästi ostaa. Ei meillä vieläkään mitään tosi vauva vaaleanpunaista ole, enkä tiedä tuleekokaan, mutta olen täysin avoin sille. Toisaaltä nyt tälläiset lämpimät pastelliset sävyt tuntuvat juuri oikealle.

Tämä yö on mennyt nukkumatta. En ole oikein saanut unta. Taisi tulla levättyä päivällä liikaa. Olen ollut flunssassa. Ei kivaa koskaan, mutta ei kivaa varsinkaan näin raskaana. Hengittäminen on kauhean työlästä ja muutenkin väsähtää niin helposti. Toivotaan, että tämä tästä helpottaa.

Ennen kuin menen yrittämään vielä vähän unta, ennen kuin lapset heräävät, listaa asioista, joista haaveilen

-uusi iPhone, jotta saan paremman kameran ja paremmat appsit (lapsilta käyttö kielletty). Olisikohan joulun jälkeen alessa?

-tää olisi ehkä voinut olla ykkösenä, mutta että vauva jo syntyisi (ja että olisi leppoisa vauva: halittava, hellä ja rentoutunut)

-siististä kodista

-uusi tietokone (tätä ehkä joudun odottamaan vaikka kuinka kauan)

-uusi vaatekerta, kunhan raskauskiloja on vähän karistettu. kaikki ns. arkiset "käyttövaatteeni" ovat ihan kulahtaneita, täynnä maalitahroja tai reikiä ja aika vanhojakin jo

-ensi viikolla tulevasta Eddy Anemian malliston hameesta ja joistain H&M:n Unicef Collectionin jutusta

-halloween- ja jouluaskareista

Näissä tunnelmissä vähän lepäämään ja sitten uutta viikkoa aloittelemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti