14.10.2014

In Da Hood

Meillä vähän nettiyhteydet tökkii. Puhelimen varassa täällä päivittelen. Rakastan tätä raikasta syksyistä ilmaa. Sitä on ihana vetää keuhkot täyteen. Hengittäminen tuntuu niin helpolta. Varsinkin kun mahan on vallannut pieni asukki, joka vaan paisuu ja paisuu. 

Lähdenkin usein juuri iltaruoan jälkeen tosi mielelläni ulkoilemaan lasten kanssa. Ja kerhoon viennit on olleet myös mukavia happihyppelyitä päivän keskellä. Saa nyt sit taas nähdä kun ilmat tästä vielä kylmenee, miten meidän ulkoiluiden käy. 

Kävin tänään KappAhlissa etsimässä ulkohousuja Humhumille. Sillä on muutamat mun mielestä ihan hyvät, mutta eivät kelpaa. Joka aamu niistä valitetaan. En halua laittaa, ei tunnu hyvältä. Ei oo kivat ym. KappAhlista ei löytynyt housuja, mutta pipo kylläkin. Pipon laittamisestakin saa vääntää joka aamu. Ettei oo sopivaa. Ja kyseisessä kaupassa oli kampanja, joka tuli tekstiviestillä, että kaikista alennetuista vielä -20% pois. Oli ihan pakko ostaa pikku nupulle muutama newbie ihanuus, kun olivat alessa. Toiset jutut, jotka ostan vauvalle. Nyt taitaa riittää. Paras olis tulla tyttö. Ulkohousut ostin Lindexistä. Nyt on hyvä testata kuinka kestävät ne on :)

Päivän tärähtänyt kuva tärähtäneestä mammasta ja toinen reippaasta koululaisesta. Ja yksi vielä lätkään hurahtaneesta ekaluokkalaisesta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti