24.10.2014

Paris Still in My Mind

Hei täältä neljän seinän sisältä. Vieläkin flunssan kourissa. Nyt alkaa jo tympimään. Paras tapa kai lievittää onnetonta oloa ja vointia on muistella jotain kivaa. Kuten viime kuukauden Pariisin reissua. Puhelimeeni oli jäänyt vielä joitain kuvia, joita on ihana fiilistellä.

Tuli muuten mieleen, että tästä neljännestä raskaudesta ei tosiaan oo ihan hirveesti masukuvia ja jos on niin yleensä samoissa asuissa. Eilen yksi kerhomammoistakin kysyi, että mites vaatteiden kanssa. Taidan olla jo niin homssuinen näky, että muitakin huolestuttaa ;) Ei vaan, mutta tasapuolisuuden nimissä kaikkia lapsia kohtaan yritän haastaa itseni tämän viimeisen raskauskuukauden aikana ja ottaa mahdollisimman paljon kokovartalokuvia ja jakaa niitä täällä blogissa. Jää kivoja muistoja masusta ja vartalon muuttumisesta. Vaikka aina se muutos ei tunnu niin kivalta. Toisaalta on nostalginenkin fiilis.

Nyt Pariisiin sohvamatkalle....

Kuvissa upeaa arkkitehtuuria ja nähtävyyksiä, kaksi hassua turistia, muotihärdelliä, herkkuja ja kauppoja sekä ihana kaunis syksy.

Täällä me asuttiin. La Fourchen hoodeilla.
Paras aamupala löytyi lähinaapuruston Boulangeriesta.Sitten meidän muihin seikkailuihin.Siinä se oli. Ja nyt on ikuinen kaipuu Pariisiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti