1.11.2014

Vielä vähän juhlien: Halloween
Otettiin vähän varaslähtöä jouluun. Leivottiin nimittäin Bobben ja Cocon kanssa päivällä joulutorttuja. Lapset olivat innoissaan. Mun lemppareita tortut ei ole koskaan olleet, mutta niitä on mukavan helppo leipoa lasten kanssa. Ja joskus ne jopa maistuu ihan hyvälle :)

Iltapäivällä mentiin lapsille tarkoitettuun Halloween-juhlaan. Juhlaväki oli pukeutunut parhainpiinsa. Pöydät notkuivat herkuista. Kaikki oli oikeasti suussa sulavan hyvää. Kiitos tarjoilusta vastaavalle ja leipojille.

Juhlaohjelmassa oli suolien kaivamista. Sieltä jostain "suolien" joukosta löytyi tikkarit kaikille. Loppuhuipennukseksi oli kurpitsa pinjata. Se aiheutti innostusta ja kannustusten saattelemana lapset vuorotellen yrittivät lyödä pinjatan rikki. Vihdoin se saatiin maahan ja jokaiselle oli pieni karkkipussi. Myös pieni ryömimiskuja oli tehty. Isommat valittelivat, että on tylsää.  Kaipasivat ilmeisesti lisää actionia :) Ihan kuin tämä ei olisi riittänyt.  Vauhti heillä vain kiihtyi ja herkut tekivät kauppansa.

Oli mahtavaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti