22.12.2014

Elämän ihmeitä

Ihmeellistä on, että istun tässä tietokone sylissä, illalla tähän aikaan ihan yksin ja kädet ovat vapaana kirjoittamiseen. Täytyy käyttää aika pikaisesti hyväksi ja päivittää kuulumisia tänne blogiin.

Hormoonihöyryt ovat onneksi jo tasaantuneet. Ja unta saan onneksi suht hyvin. Illat menevät syöttäessä, hyssytellessä ja yrittäessä saada vauvaa tyytyväiseksi ja nukahtamaan. Vähän on mahavääntelyjä, mutta ei onneksi kuitenkaan mitään koliikkiin verrattavaa. Huomasin myös, että D-vitamiinin aloittaminen vaikutti selvästi. Meidän piti vaihtaakin vitamiini merkkiä, kun ensimmäinen laatu ei sopinut ollenkaan. Nyt on vähän parempi. Silti mahaa vääntelee ja maitoa tulee runsaina pukluina ulos.

Muuten vauveli on maailman suloisin ja rakastankin nuuskutella häntä. Aah. Ihana söpöläinen.

Laitan tänne pläjäyksen kuvia, mitä ollaan puuhailtu. On ollut Juden joulujuhlaa, ulkoilu, jääkiekkoa ja ja kaikkea muuta mahdollista. Pian onkin jo jouluaatto. Ei onneksi stressiä, vaikka vielä muutamia lahjoja pitää paketoida, kotona järjestellä, leipoa, käydä kaupassa ja laittaa ruokia. Nyt vaan fiilistellään joulua. Onneksi olen päässyt tunnelmaan.Kaivoin tänään toppavaatteet vaatehuoneesta, kun loppuviikoksi on luvattu kylmenevää. Sain sen onneksi tehtyä hyvin, sillä aikaa kun vauva nukkui parvekkeella vaunuissa. Nukkui hienosti koko meidän ulkoilun ajan ja sain hänet vielä kärrättyä parvekkeelle jatkamaan unia.

No niin, nyt nukkumaan :)

Ihanaa joulunaikaa kaikille.

1 kommentti:

  1. Hei, luulet sitä voitaisiin sovittaa pieneksi kannut maidon merengada? Näillä sivuilla he kertovat miten resepti. Se on jotain Rakastan lapsia ja uskon aion kannustaa minua tekemään niin ilmoitat, kiitos paljon ja terveisiä. http://leche-de.com/

    VastaaPoista