26.12.2014

Meidän joulu

Ihana kovasti odotettu joulu on juuri ja nyt. Meidän aatto oli hyvin perinteinen. Aamu valmisteltiin ruokia, lapset ulkoilivat. Sitten saunottiin. Saunan jälkeen ruvettiin touhuamaan ruokia pöytään. Päästiin syömään noin viiden maissa. Ruoan jälkeen laulettiin joululauluja, luettiin jouluevankeliumi ja odotettiin joulupukkia. Pukki oli ollut (taaskin) tänä vuonna aivan liian antelias ja lahjoja oli hirveästi. Varsinkin lapsille. Lahjoista on riittänyt iloa kaiken aikaa. Ei ole ollut tekemisestä puutetta. Joulupäivän aamu olikin verkkainen. Sain nukkua pitkään (kiitos vauvan ja mieheni).

Tänään Humhumilla oli jääkiekkoturnaus, josta tuomisina oli tsemppari pokaali ja mitali. Jee! Mä olin lopun konkkaronkan kanssa kotona. Yritin vähän järjestellä ja siivoilla ja ulkoiltiinkin lähimaastossa.

Tässä perheen pienin raukeana joulupäivän aamuna. Oli tullut valvottua paljon aattona eikä illallakaan meinannut malttaa nukahtaa. Masua vääntää. Aamulla oli siis niin väsy, että nukahti hoitoalustalle. Kuvassa on tallennettuna myös hormoninäppylät, jotka ovat valloittaneet vauvan. Onneksi tilapäinen vaihe.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti