31.12.2014

Välipäivien luistelua

Olipas mukavaa uskaltautua koko porukan kanssa luistelemaan. Hyvä idea meidän ystäväperheiltä. Oltiin Tapiolan jääpuistossa. Lämpötilakin oli jo plussan puolella joten sään puolesta tarkeni. Vauva oli yhteistyökykyinen ja nukkui koko ulkoilun ajan. Mulla ei tosin ollut luistimia mukana. Olisi ollut kiva kokeilla pitkästä aikaa. Kaikki lapset olivat luistimilla. Cocokin "suti" urheasti jäällä. Hänen ensimmäinen luistelukertansa.

Bobbe oli ihan älyttömän reipas. Kiersi kentän sisukkaasti ympäri monta kertaa horjahdellen ja pieniä teriä potkien. Ihana. Motto oli, että harjoittelu tekee mestarin. Hän todella haluaa oppia luistelemaan. Isoveli taitaa olla idoli. Humhumilla olikin kova vauhti. Ei paljon päätä huimaa. Vaikka kyllä hänenkin luistelunsa kaipaa vielä harjoitusta. Kenenpä ei.

Pian olisi tarkoitus lähteä anoppilaan uuden vuoden viettoon. Raketit ja paukut on jo hommattu. Ruokapuoli hoituu mahdollisimman helpolla. Nyt on tarkoitus nauttia kivasta seurasta ja ottaa uusi tuleva vuosi vastaan hyvillä mielin. Ihanaa Uutta Vuotta 2015!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti