22.1.2015

Hymyjä ja ruokatouhuja kotona

Arki on lähtenyt rullaamaan mukavasti. Vauvakin tuntuu rauhoittuneen, vaikka maha vielä hieman vaivaakin ja iltanukahtaminen on hankalaa. Eikä tuttiakaan huolita. Äiti saa hoitaa sitä hommaa...me no like.

Viime viikonloppuna tehtiin sushia. Sellaisella pikatahdilla, että ruoan ulkonäkö on tällä kertaa kärsinyt. Lapset olivat nälkäisiä :) Sushi on ollut niin kauan kiellettyä (koko pitkän raskauden ajan), joten teki kovasti mieli ja kun lapsetkin siitä tykkäävät niin tehtiin itse. (kuvat epätarkkoja. edit. haluun uuden puhelimen ja siihen paremman kameran :)Bansku on ruvennut hymyilemään nyt vajaan 2kk:n iässä. Ihana pieni vauveli. Ja juttelee pieniä pätkiä. Söpöläinen. Raukka on kuitenkin saanut flunssan isommilta sisaruksiltaan, joten nenä on tukossa ja yskittää. Toivotaan, että paranisi pian.


Ja tälleen me nukutaan. Päivisin kiikutaan sitterissä ja illalla ja yöllä meidän sängyssä.Kohta on aika nousta sohvalta ja viedä Bobbea kerhoon. Kerhot ovat siis alkaneet. Arki asettuu paikoilleen. Olin eilen toista kertaa Zumbassa. Ja tästä pikku hiljaa yritetään päästä taas kuntoon. Muita meneillään olevia projekteja on ainainen kodin siivoaminen, kodin myyminen, talon suunnittelu (jossa mieheni on paljon aktiivisempi kuin minä), viimeisten talvialejen tsekkailu, lasten vaatteiden läpi käyminen ja myyminen.

Tänään ehkä leivotaan. Jos jaksetaan. Kuusikin pitäisi riisua ja viedä pois. Se on säilynyt tosi hyvin parvekkeella. Mutta nyt päivän hommiin. Tsau.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti