13.1.2015

Tämän ja viime viikon kohokohtia

Ihan alkuun pari kuvaa Banskusta. Saatiin ihania lahjoja nimenantojuhlissa. Tässä käytössä tuo pallobody. Ihana! Lindexistä. Nuo pallerot ovat sellaisia kultakimalteisia. 

Toinen vaateihanuus on nuo hauskat haamuleggarit. En muista mistä ne on. Oliko nekin Lindexistä :) Siellä on kivoja juttuja. Ostin nyt talvialeista Cocollekin monet kivat yökkärit ja housuja sekä yhden juhlavan pörröliivin. Tämä kuva on tältä päivältä.

Nimenantojuhlakuvissa Banskulla olikin heti jo päällä rusettipanta ja Mayoralin ihanat siniset vauvakengät. Prinsessajuttuja!Oltiin tänään neuvolassa. Banaani oli kasvanut pituutta aikamoisesti. Syntyessään oli 51 cm ja nyt 7 viikon iässä oli jo 60,2 cm pitkä. Pitäisikin ihan verrata noihin muihin. Mammaiset hei, milloin taas kirjoitellaan vauvakirjoja. Tarviin vertaistukea, että saan sitä hommaa tehtyä. Banskulle pitäisikin hommata oma kirja. Painoakin oli tullut hyvin, mutta koska pituutta oli tullut niin paljon niin painokäyrä näytti olevan laskussa.

Neuvolan jälkeen pääsin käymään kaupungille vauvan kanssa. Tapasin muutaman ystävän. Syötiin lounasta ja kierreltiin muutamia alennusmyyntejä. Kävin ensimmäistä kertaa katsastamassa Sokoksen Marks&Spencerin. En kyllä ostanut mitään. Ja sitten Stockalle. Siellä oli ihan kivoja alejuttuja. Aika menee niin hurjan nopeasti. Varsinkin kun on vauvan kanssa liikkeellä kun pitää mennä sen tahtisesti. Välillä imettää ja kannella. Mukavaa vaihtelua kuitenkin ainaiseen kotona olemiseen. Ollaan vietetty monta päivää sisällä, kun Coco ja Bobbe ovat flunssassa.

Mitäs muuta. Niin, viime viikon perjantaina oltiin koko perheen voimin liikenteessä, vaikka meidän reissu päättyikin surkeasti kun Cocon uikutukseen, kun flunssa oli pahimmillaan ja ottamassa yliotetta.

Viikonlopun kohokohta oli kun sain viettää ensimmäisen illan ulkona tyttöjen kanssa vauvan syntymän jälkeen. Se oli juhlaa :)1 kommentti:

  1. Wau, mikä kaunotar oletkaan! Blondi pitkä tukka sopii sulle tosi hyvin =)

    VastaaPoista