4.1.2015

The baby has a name / NIMI

Tänään meillä oli juhlapäivä. Vauva sai nimen ja siunauksen. Juhlittiin perheen voimin ja illalla vielä muutamia ystäviä pistäytyi käymään. Päivä oli mieleenpainuva ja onnistunut. Vauvan nimi tarkoittaa ilon tuojaa. Ja sellainen hän onkin ja toivottavasti vielä enenevässä määrin lisää. Humhum ei kuitenkaan ollut tyytyväinen nimeen. Hän sanoi kutsuvansa vauvaa banaaniksi. Mä sain mun prinsessa nimen läpi. Jee! Täällä blogissa vauva tullaan tuntemaan Banaanina.

Olin miettinyt pitkään mitä tarjoiltavaa tekisin. Ja koska porukka tuli meille kirkon jälkeen, oli oltava jotain ruokaisaa ja näin talviaikaan mielestäni lämmintä. Ihan viimehetkillä vasta keksin mikä olisi toimivaa, niin että sen saisi helposti lämpimäksi ja pysymään lämpinä. Oli kuitenkin kyse isoista määristä. Tarjolla oli chili con carnea ja kookosriisiä, sour creamia, avokadoa, linssisalaatti, vihreä salaatti. Jälkkäriksi tein vadelmasuklaa pavlovaa, sticky cinnamon rolls ja sitruunamarenkipiirakkaa. Sitruunapiirakka oli vähän kokeilu. Tein ensimmäistä kertaa, eikä onnistunut ihan täydellisesti. Muuten oon ihan tyytyväinen :)

Koska meillä on suhteellisen pieni asunto oli meillä paikka paikoin aika täyttä, mutta mikä sen parempaa kuin perhe yhdessä koolla ja tiivis tunnelma. Koko päivän oli ihana ilmapiiri.

Olo on väsynyt, mutta kiitollinen.
Nyt vauva vaatii. Täytyy mennä. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti