2.2.2015

Kukka college


Esittelen eilisen asuni. Pusero on löytö H&M:n alesta. Ihastuin sen värimaailmaan ja tietysti kukkakuviointiin. Olenhan hulluna kukkiin. Ei siis mikään ihme. Hame on ikivanha nahkahame. Se on ostettu aikanaan meidän perheen Euroopan reissulta. En enää  muista mistä maasta, mutta se oli kyllä hyvä ostos. Sukkikset Marks&Spencer. Kengät Camper. Laukku: Pieces. Kello Michael Kors.

Lisänä päivän asun esittelyyn on muutamia kuvia meidän viime viikosta. Lapset rakastavat kylpemistä. Illan kohokohta on kun saa valita lelut mukaan ammeeseen. Bobbe ja Coco viihtyvät siellä joskus liiankin pitkään. Tästä on oikeastaan tullut meidän maanantai illan rutiini: Pikku Kakkonen, kylpy, lelujen siivoaminen, iltapala ja nukkumaan. Viime viikolla Banaani liittyi kylpyseurueeseen. Toimi aika hyvin. Bobbe piti vauvaa sylissä ja mun oli helppo pestä se. Tänään Bansku nukkui kylpemisen ajan, mutta ensi viikolla taas uutta yritystä. 

Ei olla hirveästi ulkoiltu, mutta kun aurinko pilkisti oli pakko lähteä ulos. Pikku sankarit innostuivat ostarin keinuhevosesta. Hyvä niin. Siihen sai purettua energian ennen kauppaan menoa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti