17.2.2015

HelmiulkoiluaTässä kuussa on ollut ihania aurinkoisia päiviä. Ihan runsaastikin. Ulkoilu on silloin aina paljon hauskempaa. Viimeksi eilen lähdimme pyörälenkille. Coco opetteli ajamaan ja aikamoista sähläystä se olikin. Loppumatkasta minä kannoin molempien Cocon ja Bobben pyöriä, kun nuo höppiäiset raahautuivat viimeisillä voimillaan ylämäkeä kotiin. Posket olivat kaikilla taatusti punaiset. Reippailun vastapainoksi leivoimme illalla pullaa.

Joulukuusen rangoille (jotka nojailevat meidän roskakatokseen) on löytynyt uusiokäyttö. Niillä siivotaan lumilinnaa :) Tällaisia oivalluksia tapahtuu, kun leikitään ulkona. Toisen kerran tehtiin pizzaa ja kakkuja, kolmannella kerralla leikittiin jääkuningasta.

Mä oon aina ihan räjähtänyt meidän ulkoiluilla, mutta jotain selfieitä tuli silti napsittua. Pahoittelen :)

Eilisen pyörelenkin varrelta kuvasin tämän melko uuden rakennuksen. Kaikki kiinnostaa, kun mietitään arkkitehtuuria ja taloja. Mitäs te tästä pidätte? Mieheni mielestä liian tavanomainen. Musta toi iso terassi (laatikko) on aika hauska ja vetävän näköinen. Harmi vaan, että näkymät aukeavat suoraan tielle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti