19.5.2015

I miss blogging

Hetki on vierähtänyt, etten ole blogannut. Elämä on kuormittanut. En yksinkertaisesti ole jaksanut tehdä tätä. Eikä ole huvittanutkaan. Pienen tauon jälkeen on taas ihanaa jatkaa kirjoittamista ja kuvien jakamista. Tää on vain tällaista ajatuksen virtaa rennolla meiningillä. Joskus tekisi mieli tehdä tästä enemmän professionaalia, mutta siihen pitäisi satsata rahallisesti, ajatuksellisesti ja ajallisesti sen verran, että jatkan näillä olemassa olevilla resursseilla. Jos joskus saan inspiraatiota niin sitten on uudistuksen aika.

Joka tapauksessa. Tänään juhlittiin kerholaisten kevätjuhlia. Haikeissa tunnelmissa oltiin, koska muuton myötä kerhopaikkakin muuttuu ja samalla ihanat kerhotädit ja kerhokaverit. Nyyh. Kiitos kaikille näistä mahtavista vuosista, joita ollaan saatu Soukassa viettää.

Ei säästytty meillä suosiossa olleilta sanoilta ja kysymyksiltä edes juhlissa: TYLSÄÄ, mitä mä voin nyt tehdä. Ihan uskomatonta, mutta niin kai se menee. Jossain elämän vaiheissa pitäisi koko ajan tapahtua ja olla menossa. Tässä elämän vaiheessa oon onnellinen kun joskus tapahtuu jotain jännittävää ja kun välillä saan ihan yksin istua sohvalla ja katsoa hömppää.

Huomenna laitan kuvapläjäyksen viime kuun tapahtumista. Tähän loppuun laitan kuvan Cocon uusista arskoista. Edelliset, kuten nämäkin ovat Lindexistä. Olis pitänyt otta kuva niistä aikaisemmista tuhottuna. Coco oli ottanut ne pihalle mukaan ja heti kun silmä oli välttänyt oli sangat ja linssit revitty irti. Onhan nääkin aika makeet. Kyllä niiden toisten perään on itkettykin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti