24.6.2015

Ilta ulkona puolisoiden kanssa

Saatiin järkättyä yhteistä aikaa ystävien kanssa. Ja tää menikin tosi kivuttomasti. Joskus tuntuu, ettei kenellekään sovi, mutta nyt saatiin ihan hyvä porukka kasaan. Ja mikä parasta päästiin vielä yhdessä puolisoiden kanssa. Pienten lasten vanhemmat tietävät miten hankalaa yhteisen ajan järjestäminen on.

Mentiin kreikkalaiseen ravintolaan El Grecoon. Ruoka oli erittäin hyvää. Me jaettiin alkupalalautanen mieheni kanssa. Minä tilasin merenelävä risoton ja mieheni fetasalaatin. Napsasin kuvan myös vierustoverini lautaselta viininlehväkääryleistä. Hintataso ehkä hieman kovanpuoleinen. Mutta kaiken kaikkiaan tutustumisen arvoinen paikka. Kiinteistökin, jossa ravintola sijaitsi oli hieno ja paikka oli erittäin siistissä kunnossa.

Illallisen jälkeen siirryttiin jälkiruoalla Fazerin kahvilaan. Se tuntuu olevan turvallisin ratkaisu Helsingissä. Jos tiedätte ja osaatte ehdotella hyviä jälkkäri/kahvila-tyyppisiä muita paikkoja, pliis kertokaa.

Osa meistä lähti jälkkärin jälkeen kotiin ja me loput menimme vielä leffaan katsomaan Mad Maxin. Tykkäsin leffastakin. Istuttiin takarivissä ihan kaiuttimien alla ja tuntui, että musiikki oli tajuttoman kovalla. Mutta visuaalisesti näyttävä ja jännittävä leffa.

Pojille otin kuvan Minioneista :) Ja sitten tähän loppuun vielä selfieitä päivän meikistä ja asuakin vähän näkyy.

| Takki: Zara | Pusero: H&M, 2nd hand | Housut: Lindex Extended | Lenkkarit: Nike | Laukkua: 2nd hand |

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti